Ejer af Froz Esport, Mathias Storm har tidligere været spiller i mange år under rammerne & strukturen hos Dan Sommersøe, ved henholdsvis XI, Aalborg Rebels og SoA Academy så relation mellem Mathias og Dan er ikke ny.

Mathias udtaler;

Det var svært at holde alle tingene i skak som alene mand bag diverse projekter som en esport organisation har, derfor var det en Unik mulighed for hos under Froz Esport at hoppe ind i Impact.

Jeg har altid set op til den måde at Dan Sommersøe har skabt hans projekter om det var til eliten eller til braden og har også prøvet at skabe lidt de samme rammer som jeg kendte dem i XI bare hos Froz Esport. 

Froz Esport startede op i April 2019, hvor Mathias Storm stod for alt det Administrative arbejde, visionen med Froz var at skabe en form af forening bare online og uden kontingent. Men det krævede rigtig mange timer foran skærmen hvis man vil gøre det rigtigt udtaler Mathias Storm.

Mathias fortsætter;

Jeg ser frem til en god, udfordrende og krævende udviklingsperiode som forhåbentlig bringer fremskridt. Jeg tror personligt på at Dan og menneskerne i baglandet sammen med os kan være med til at skabe rigtig gode rammer for talentudviklingen i Impact.


Froz bliver fremadrettet kendt som Impact og integrationen bør ikke være en udfordring mener bestyrelsesformand, Dan Sommersøe;

Froz projektet og Mathias, passer som hånd i handske til vores forening. Mathias har altid været en engageret og dedikeret person, som altid vil det bedste for alt og alle.
Mathias og foreningen har samme visioner, tanker og idéer – så overgangen bør være smertefri.

Vi glæder os til at folde vingerne ud i Impact og bygge den forening som vi alle tror vi kan.
Med Mathias og Froz i foreningen får vi flere hænder, hvilket man aldrig kan få nok af – hvis de selvfølgelig bliver brugt!
Velkommen ombord Mathias!

 

Froz træder ind i foreningen på lige fod med alle de øvrige medlemmer, Froz har allerede aftalte partnerskaber som fortsat vil løbe og støtte deres hold.