HISTORIE

SE HELE VORES HISTORIE OP TIL I DAG

APRIL 2021
Kort efter splittet mellem SoA og foreningen bliver der afholdt ekstraordinær generelforsamling og medlemmerne stemmer navnet “Impact Esport” ind som den nye identitet.

Til generelforsamlingen bliver der stemt nye personer i bestyrelsen som repræsentere forskellige segmenter. 2 spillerrepræsentanter & 1 trænerrepræsentant og en plads i bestyrelsen til forældrerepræsentant bliver holdt åben.

Efter en god ekstraordinær generelforsamling beslutter Froz Esport & ejer Mathias Storm at blive en del af foreningen. (https://www.twitlonger.com/show/n_1srle66)

Foreningen skal fokusere på menneskerne som ønsker at spille computer og give dem de bedste rammer muligt. I den anledning bliver der dannet diverse udvalg med en ansvarlig fra bestyrelsen i hvert udvalg. Her har menig medlemmer, forældre og andre frivillige mulighed for at sætte deres præg på foreningens fremtidige ageren. Foreningen stiller med 3 hold i den kommende Power Ligaen sæson 17 (1 i division 3 og 2 i division 4) og et hold i Metal Ligaen sæson 18, division 4.

MARTS 2021
Aalborg Rebels skifter navn til Spirit of Amiga (SoA) og Rebels Academy vælger efter ekstra ordinær generelforsamling at skifte med. Navnet skiftes til Spirit of Amiga Academy efter afstemning. Men kort efter skiftet føler medlemmerne ikke samme tillid til samarbejdet mellem SoA og SoA Academy som tidligere. Bestyrelsen reagere efter medlemmernes ønske og samarbejdet bliver drøftet med SoA. Kort efter bliver samarbejdsaftalen ophævet og foreningen står overfor et navne skifte og større ændringer i bestyrelsen. (https://www.dust2.dk/Nyheder/14676-uroen-fortstter-i-soa-lejren)

JANUAR 2021
Projektet er klar til at blive søsat, efter ændringer i Aalborg Rebels. Foreningen bliver skudt igang med medlemmer og aktivt begynder foreningen at forme sig. For første gang deltager foreningen i en CS:GO Liga, Elgiganten Ligaen Sæson 16 – Division 3.

SEPTEMBER 2020
Foreningen bliver endeligt oprettet ved stiftende generelforsamling og bestyrelsen bliver valgt. Dan Sommersøe som formand, Maria Pedersen som næstformand og Daniel Jakobsen som Kasserer. Udviklingen i foreningen fortsætter og er ikke klar til at søsætte projektet.

JUNI 2020
Foreningen bliver oprettet som et led i den ny opstartede organisation Aalborg Rebels. Formålet med foreningen er at skabe et fællesskab for individer online som fysisk i Aalborg. Foreningen skal agere som akademi for hovedorganisationen “Aalborg Rebels” og udvikle talenter til højere plan i dansk counter-strike.

Men selve grund idéen og grundlaget for foreningen blev allerede dannet gennem Maria Pedersen & Dan Sommersøe i efteråret 2019. Idéen kom naturligt da deres barn ikke passede ind i det typiske “bold” fællesskab i skolen. Flere af klassekammeraterne var i samme båd og der manglede alternativer til hele den gruppering. De havde alle interesse og glæde i at spille computer og her blev grundstenen lagt for fremtiden. Understøtte et behov hos de unge om en anden type fællesskab i foreningsregi med fokus på livsglæde.