Impact Academy er klar til næste sæson

Holdet fra Impact academy har haft en strålende sæson men trods de gode resultater har holdet efter sæsonen haft to udskiftninger.

Sn4x til Multihunters

Den tidligere awp spiller hos impact academy er nu skiftet til Multihunters.

Sn4x har spillet for Impact Academy siden februar/marts i år (2021) men kom til og blev et kendt ansigt tilbage i starten af andet halvår af 2020. Sn4x har altid med sit rolige sind vist at han ville fremad og nu skal den dygtige profil altså vise sit værd i Multihunters lejen.

Interessen kommer heller ikke ud af det blå. Multihunters havde tidligere fundet Sn4x for let til deres sammensætning, men efter 1½ godkendte sæsoner i Power Ligaen (Sæson 16+17) finder de igen interesse i den unge AWP spiller – det er dog heller ikke helt uden grund.

Sn4x placerede sig som nummer 2 på ranglisten over AWP kills pr. runde spillet med 0.45 i hele Division 4 (som inkludere 40 hold) og slutter med en Rating(Performance index) på 1.18 samt K/D(Kills/Death ratio) på 1.41 (kampe Sn4x har været med i). som ses på billede kilden;

 

Ekke er fortid hos Impact som spiller

Ekke var holdets tidligere ingame leader og vælger nu at tage spillertrøjen af og tager i stedet træner trøjen på. Ekke har været en stor del af Impact og Aalborg Rebels Academy både som spiller, men bestemt også som rollemodel og person. Vi har fået kontakt til Ekke og har spurgt ham om hvorfor vil han gerne være træner og ikke spiller mere.

Jeg har altid haft en drøm om at blive coach efter jeg synes jeg havde nået mit højeste som spiller. Det store grund til skiftet nu er at jeg følte mig en del stresset ved det at være spiller, med min egen individuel træning som jeg ikke følte jeg kunne bruge så meget tid på som jeg gerne ville. Men som coach har jeg mere tid og der føler jeg mig ikke så stresset længere.

Hvad har Impact betydet for dig.

Impact betyder utroligt meget for mig, det er en forening jeg syntes har blomstret på den rigtige måde. Og stadigvæk efter at have været igennem en lidt “dårlig” historie er fællesskabet stadig sammen og er bare blevet endnu stærkere. Jeg håber selvfølgelig at jeg kan være en del af impacts fremtid, bare ikke som spiller.

De to nye spillere

I den foregående sæson viste Academy holdet hvad de består af, og hvilke kræfter at de har til at kunne bibeholde deres plads i 3 division fra to sæsoner siden. Men efter udskiftningerne har holdet fundet to ny spillere der skal tage impact trøjen på og spille under impacts meteorsten. Vi har fået fat i holdes coach, Malone for at høre om omvæltningerne for holdet og hvad der skal ske nu.

Vores nye Ingame leader har en del erfaring og værktøjer med fra tidligere, så min største opgave regner jeg med bliver at facilitere overgangen fra “honeymoon-perioden” til hverdagen, når eventuelle problemer og uoverensstemmelser popper op.

De to nye spillere der skal overtage for Sn4x og Ekke er Slotsager og Blizoo. Hvad er tankerne bag de to nye spillere og hvorfor dem?

Vi skal lige over sommerferierne, så kommer jeg til udvikling samtalerne for spillerne. Men det er klart, at det er Blizoos første sæson i Power ligaen, så for ham handler det om at skabe et navn for sig selv, samtidig med at vi forhåbentlig kan inspirere til nogle gode vaner og en god introduktion til hvordan forberedelser og træning op til officielle kampe fungerer hos os. Slotsager er tilbage i Ligaen efter en kort pause, så for ham kommer opholdet hos Impact klart til at fungere som vejen tilbage og forhåbentlig videre igen på et tidspunkt.

Så Impact Academy ser frem til den kommende sæson af power ligaen og vise hvad de er bygget af, men hvad er så forventningerne til ligaen?

Mine forventninger til sæsonen foran os er klart, at vi ikke skal tilbage til 4. division. Jeg tror på de her drenge, og jeg mener at hvis de kan holde sig disciplinerede og give den 100% i træningen, så er top 5 i gruppen ikke uopnåelig. Så det er helt klart der målet står her fra start. Vigtigst er det, at vi viser vi har gejsten og viljen til at nå langt.

Hvilke roller havde Ekke og Sn4x på holdet og kan de nye spillere udfylde de sko?

Det er jo uden tvivl to virkelig dygtige og talentfulde spillere og store personligheder vi har sagt farvel til. Jeg har dog ingen grund til at se andet end optimistisk på fremtiden. Vi spillede jo de sidste kampe og oprykningskampen med mig selv som stand-in på AWP’en, og der klarede vi os jo fint. Så en ung, energisk spiller der faktisk har erfaring på rollen kan jo kun være en opgradering. I forhold til Slotsager,så har jeg fuld tiltro til at den erfaring han har med er værdig udskiftning af Ekke som vi alle sammen har været virkelig glade for.

De to nye spillere bliver Slotsager og Blizoo. Slotsager kommer til at være holdets nye ingame leader med mange års erfaring som den ledende rolle, dermed har vi spurgt lidt ind til Slotsager om hvordan det føltes at skulle komme på Impact Academy.

Jeg er rigtig spændt på dette nye projekt. Føler det er nogle dygtige drenge, hvor vi både har et fint mix af folk med erfaring der kan lære fra sig, samt nogle unge og sultne gutter der er villige til at lære. Jeg er super spændt på den kommende sæson, og mener selv jeg har en del at bringe til bordet, så er ikke i tvivl om det nok skal blive godt.

ligeledes har vi også spurgt holdets nye awp spiller Blizoo angående

hvordan det føltes at skulle komme på Impact Academy.

Jeg er meget spændt, jeg har fulgt drengenes rejse sidste sæson i 4 division, og jeg glæder mig meget til at vise frem næste sæson at vi faktisk er et meget farligt hold.

De to nye spillere kommer til at have deres første debut kampe når den kommende sæson af power ligaen starter i 3 division, holdet er fuldt motiveret og er klar til at skabe nogle gode resultater.

Impact Academy
Slotsager  (IGL)
Blizoo  (AWP)
Rau1g  (rifler)
Lalle  (rifler)
Q1ntZ  (rifler)
Malone (Coach)