Velkommen til Impact U18

Impact U18 er bygget rundt om unge talentfulde esportsudøver, som har en stor interesse for deres egen udvikling som CS-Spiller. Holdet kommer til at have debut i den kommende sæson Powerligaen i, divison 4.

Impact U18 er bygget med det formål at danne vores talentudvikling strategi til en proces, hvor unge sportsudøver i counter-strike kan blive dannet som den spiller der skal lægge grund for deres fremtid som esportsudøver, så vi kan danne det behov vi har som forening til spillerne og spillerne kan få deres behov for at kunne dannes som esportsudøver.

Hentet efterskole spiller ind.

Både Daniel “1nfinity” Rosing og Tomas “QuEsT” Egelund som kommer til at spille for mandskabet har spillet for Nordfyns efterskole. På efterskolen fik de en fin forståelse af hvad, holdspil er i counter-strike og hvordan det er at præstere under pres, vores opgave i dette som forening er at udforme de redskaber de har fået og udvide de kompetencer de mangler. Den tredje efterskole elev vi har hentet ind er Gerard “M0nkey” Harten som kommer fra Femmøller efterskole, som har et stort talent der mangler at blive udformet og dannet til så M0nkey bliver lige præcis den spiller, han har behov for at blive.
Kasper “Misty” Pedersen og Svaev bliver de to sidste spiller der kommer til, at danne holdet.

Vi har fået fat i holdet træner for at høre om hvorfor lige præcis disse spillere skal være en del af holdet.

“Jeg ved at de her spiller der kommer til at danne vores U18

hold kommer til at fremvise ALT hvad de kan. Alle spillerne har nogle klare målsætning for holdet og deres egen fremtid som esportudøver. Grunden til vi har hentet en del tidligere efterskoleelever ind er fordi jeg ved hvad en efterskole gøre for unge spillere. De kompetencer, De har fået med fra efterskoleopholdet er en gave at arbejde videre med, ud over det er 1nfinity, QuEsT, M0nkey nogle unge talentfulde profiler som jeg ved at de kan blive til noget stort, hvis vi bliver ved med at arbejde med deres behov. Misty kom fra et tidligere projekt under Impact (Impact Talent), og han har nogle evner som spiller som er virkelig interessant at arbejde med. I forhold til Svaev skal han være vores unge stjerne da han kun er 13 år gammel, Svaev har rigtigt mange kvaliteter som spiller, som jeg ikke kan forstå man kan have i hans alder derfor er det virkelig interessant at arbejde med det, og se hvor det kan komme hen.” – Udtaler Frix

Impact U18
1nfinity Ingame Leader
Misty Rifler
QuEsT Rifler
M0nkey Rifler
Svaev AWP
Frix Coach